Omin ehdoin työskentely

Nuorempana kun minulta kysyttiin mikä on unelmatyöni, vastasin usein, että johtaja. Ajattelin, että olisin onnellinen, jos minulla on hieno titteli ja paljon alaisia. Mitä vanhemmaksi tulin, ymmärsin mitä oikeasti kaipaan elämääni ja millainen työ tekee minut onnelliseksi. Arvostan vapautta, työtä, jota voin tehdä kun itse haluan ja siellä missä haluan. Haluan auttaa ja tukea muita ihmisiä onnistumaan ja voimaan hyvin ja näyttämään hyvältä. Ja tietysti taloudellinen turva ja itsenäisyys kuuluvat myös asioihin, joita työltäni kaipaan. Millainen on sinun unelmatyö?

Hyvinvointi-, ihonhoito- ja kauneustuotteiden myynti on kasvava ala. Ihmiset etsivät alituisesti tuotteita, jotka tukevat heidän hyvinvointia ja kauneustuotteita, jotka saavat ihon ja hiukset voimaan hyvin ja myös näyttämään hyvinvoivilta. Ja nyt mulla on oma kauneudenhoito- ja hyvinvointituotteiden verkkokauppa ja mahdollisuus jakaa sen myös sinun käyttöösi ja vieläpä ilmaiseksi. Ei rekisteröimis- tai liittymismaksuja. Eikä sinun tarvitse ostaa itsellesi tuotteita varastoon, vaan asiakkaasi asioivat suoraan verkkokaupassasi ja jopa tuotteiden postitus hoidetaan puolestasi. Tässä on mahdollisuutesi ansaita rahaa ja rakentaa vakautta tulevaisuuteesi. Mahtava tilaisuus, eikö vain? Ole yhteydessä niin kerron lisää.

Nu Skin

Nu Skin on New Yorkin pörssiin listautunut kansainvälinen yritys, joka valmistaa kauneudenhoito- ja hyvinvointituotteita. Tuotteita kehitetään asiantuntijoiden voimin Nu Skinin laboratorioissa. Tuotteita on laaja kirjo ihonhoidosta, hiustenhoidosta ja meikeistä aina ravintolisiin. Pörssiyhtiönä toiminta on läpinäkyvää ja valvottua. Nu Skin tarjoaa edustajilleen ilmaisen verkkokaupan, laadukkaat ja tutkitut tuotteet, koulutuksia ja aina tarvittaessa tukea ja neuvoja. Eli suuren yrityksen turva itsenäisille edustajille, jotka voivat työskennellä silloin kun heille itselleen sopii ja niin paljon kuin itse haluavat.

Nu Skin on myös vastuullinen yritys. Nourish the Children (NTC) on aloite, joka hyödyntää liiketalouden periaatteita nälänhädän ongelman käsittelyssä kestävällä tavalla. Nu Skinin asiakkaan ja työntekijät, voivat halutessaan ostaa ja lahjoittaa Nu Skinin ravintotieteilijöiden kehittämän ravintorikkaan ruoan, VitaMealin ulkopuoliselle, voittoa tavoittelemattomalle järjestölle, joka on erikoistunut jakamaan hätäapua aliravitsemuksesta ja nälänhädästä kärsiville.

Tutustuin Nu Skin tuotteisiin kauneustapahtumassa Turussa. Olen ollut aiemmin hyvin skeptinen verkostomarkkinointiyrityksiä kohtaan, mutta innostuin kuitenkin tapahtuman jälkeen testaamaan tuotteita ja ne jäivätkin osaksi jokapäiväistä elämääni. Ihonhoitotuotteetuotteet ovat laadukkaita ja tukevat ihoni hyvinvointia.

Olen aina ollut kiinnostunut ihonhoidosta, hiustenhoidosta ja meikkaamisesta. Mielestäni on ollut todella vaikeaa löytää kuitenkin omalle iholleni sopivia tuotteita. Olen myös valitettavan usein kohdannut tilanteen, että minulle on myyty tuotteita myymisen ilosta, mutta en sitten olekaan voinut tuotteita käyttää, koska ne eivät ole sopineet minulle. Nu Skinin valikoimista olen löytänyt juuri minulle sopivat tuotteet. Ja myös muiden käyttäjien hyvät kokemukset ja innostavat tarinat tuovat valtavasti hyvää mieltä ja koenkin, että on mukavaa kertoa ja jakaa positiivisia kokemuksia ja niiden kautta jakaa tietoa tuotteista

Nyt saan kaikki kauneudenhoitotuotteeni ja lisäravinteeni samasta paikasta, omasta verkkokaupastani ja tiedän, että käyttämäni tuotteet ovat tieteellisesti tutkittuja ja turvallisisia. Haluaisitko sinäkin testata näitä ihania tuotteita? Tai haluaisitko sinäkin oman verkkokaupan ja mahdollisuuden työskennellä ihmisten kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin parissa juuri silloin kun sulle sopii? Meillä on mahtava porukka tekemässä tätä työtä ja olisi mahtavaa saada sut mukaan. Ole yhteydessä niin kerron lisää.

Verkkokauppaani pääset tästä linkistä.

Minut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta: innostuarjesta@gmail.com